Volle maan vrouwencirkel in Lokeren 25/11

Gepubliceerd op 4 november 2023 om 17:07

De terugkerende volle maan kan een ankerpunt zijn in jouw leven om maandelijks even stil te staan en te reflecteren over wat jij wil loslaten. Of het nu gaat om gebeurtenissen en gevoelens uit het verleden, angsten en gedachten die je nu tegenhouden, of verwachtingen over de toekomst, soms wil je gewoon loslaten wat jou niet langer dient, wat jou ervan weerhoudt om te zijn wie jij echt wil zijn. Het kan zo bevrijdend werken en je helpen om stappen te zetten richting je droomleven.


Aan de hand van een meditatie en enkele vragen zal ik jou helpen om in contact te komen met jezelf. Er is ruimte om (eventueel via een loslaatritueel) bewust los te laten wat je wil loslaten, maar is er ook ruimte om gewoon te zijn en te delen. Het doel is om te komen tot hoe jij je echt voelt, om te zijn.

 

  • Geen zweverig gedoe, maar ook geen geforceerd loslaten: met de voeten op de grond stilstaan bij je gevoel en kijken naar wat jij wil loslaten.
  • Stilstaan, vertragen, efjes mogen zijn. Jezelf zijn en met andere vrouwen verbinden op een diepgaande manier.
  • Focus op je gevoel, wat jij belangrijk vindt, waar jij nood aan hebt. Niets moet, je deelt alleen wat goed voelt.

 

Interesse? Schrijf je dan alvast in voor de vrouwencirkel rond volle maan op zaterdagavond 25 november van 19u30 tot 22u in Lokeren. €35, thee, hapjes en materiaal inbegrepen.

Een ticket kopen kan via de websitepagina over vrouwencirkels of info@jetske.be.

Ticket voor de vrouwencirkel.
Meer informatie over de cirkel krijg je zo spoedig mogelijk via mail na inschrijving.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.