Vrouwencirkel/workshop intuïtief kristallen gebruiken 16/06

Gepubliceerd op 9 mei 2024 om 22:22

Je hoeft niet te geloven dat kristallen een bepaalde energie uitstralen opdat ze je kunnen helpen. Maar het kan wel je leven veranderen als je ontdekt dat het krachtige tools kunnen zijn om je bijvoorbeeld tot rust te helpen komen, je rustiger te helpen voelen doorheen de dag of in te checken bij jezelf, dichter bij hoe je je ècht voelt te komen.

Ontdek in deze vrouwencirkel met informatie over kristallen (door Anna van Les Sentiers Magiques), waarom kristallen zo krachtig kunnen zijn en waarom je er geen uitgebreide cursus of kennis voor nodig hebt om die kracht te voelen.

Dit is iets voor jou als:

  • Je 'iets' met stenen en kristallen hebt, ze trekken je aandacht.
  • Je nieuwsgierig bent naar wat kristallen en edelstenen voor jou zouden kunnen betekenen.
  • Je niet houdt van op een zweverige manier omgaan met kristallen, maar wel interesse hebt in hoe ze jou zouden kunnen ondersteunen in je dagelijkse leven.
  • Je kristallen vanuit je buikgevoel wil leren gebruiken, op een gegronde manier.

Lijkt het iets voor jou?
Schrijf je dan vòòr zondagochtend 9 juni voor de vrouwencirkel met informatie over kristallen en edelstenen op zondagnamiddag 16 juni van 13u tot 17u in Lokeren. €25, thee, hapjes, materiaal en €5 korting voor de aankoop van kristallen inbegrepen.

Een ticket kopen kan via de websitepagina over vrouwencirkels of info@jetske.be

Ticket voor de vrouwencirkel door Jetske met informatie over intuïtief kristallen gebruiken door Anna van Les sentiers Magiques, met een kortingsbon van €5 voor de aankoop van kristallen achteraf inbegrepen.

De cirkel gaat door in het Nederlands.

Meer informatie over de cirkel krijg je zo spoedig mogelijk via mail na inschrijving.


Let op: deze cirkel gaat pas door bij genoeg inschrijvingen omwille van de verre verplaatsing van Anna. Neem dus gerust een vriendin mee en schrijf zeker in voor 9 juni!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.