Volle maan vrouwencirkel in Lokeren 24/03

Gepubliceerd op 25 februari 2024 om 14:02

De natuur ontwaakt en misschien voel jij ook die nood aan ontwaken na een donkere winterperiode, zowel letterlijk als figuurlijk. De periode rond de volle maan nodigt je uit om even stil te staan, te voelen en los te laten wat je niet wil meenemen naar de komende maand. Zo kan je wat te zwaar voelt loslaten en met een lichter gevoel de lente tegemoet gaan. Maar in onze maatschappij is dat stilstaan niet altijd gemakkelijk omdat je zowel in als rondom jou de ideeën om dingen te doen voelt toenemen. Een vrouwencirkel kan je ondersteunen in het stilstaan, zijn en voelen hoe het ècht met jou gaat.

 

Aan de hand van een meditatie en enkele vragen zal ik jou helpen om in contact te komen met jezelf. Er is ruimte om (eventueel via een loslaatritueel) bewust los te laten wat je wil loslaten, maar is er ook ruimte om gewoon te zijn en te delen als dat goed voelt. Het doel is om te komen tot hoe jij je echt voelt, om te zijn. Je moet helemaal niets, je mag even gewoon stilstaan.

  • Geen zweverig gedoe, maar ook geen geforceerd loslaten: met de voeten op de grond stilstaan bij je gevoel en kijken naar wat jij wil loslaten, als dat goed voelt voor jou.
  • Stilstaan, vertragen, efjes mogen zijn. Jezelf zijn en met andere vrouwen verbinden op een diepgaande manier.
  • Focus op je gevoel, wat jij belangrijk vindt, waar jij nood aan hebt. Niets moet, je deelt alleen wat goed voelt.

Interesse? Schrijf je dan alvast in voor de vrouwencirkel rond volle maan op zondagnamiddag 24 maart van 14u00 tot 16u30 in Lokeren. €35, thee, hapjes en materiaal inbegrepen.

Een ticket kopen kan hieronder, via de websitepagina over vrouwencirkels of info@jetske.be.

Uitverkocht

Vrouwencirkel ticket 24 maart 2024

€ 35,00
Uitverkocht

Vrouwencirkel ticket 24 maart 2024

€ 35,00

Ticket voor de vrouwencirkel.
Meer informatie over de cirkel krijg je zo spoedig mogelijk via mail na inschrijving.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.