Deel/heel je keelchakra 21/04

Gepubliceerd op 6 maart 2024 om 17:18

Op deze gezellige, leuke namiddag gebruiken we onze stem als tool op weg naar stemvrijheid. In een veilige setting nodigen we je uit om expressie te geven aan wat uit jou wil stromen (via woorden/klanken). De intentie van deze namiddag is om jou te leren vertrouwen op de flow van jouw stem en wat gehoord wil worden via jouw stem.

Jetske start met een vrouwencirkel rond het delen van je stem. Via een meditatie word je jezelf bewust van eventuele blokkades die je zouden kunnen verhinderen om jezelf te uiten. Je spreekt je innerlijke kracht aan om deze te accepteren en los te laten, indien nodig. Nadien stimuleren enkele vragen jou om te delen wat nog moeilijk is om uit te spreken. Door te verbinden met andere vrouwen ervaar je (h)erkenning en heling.

Aria Sophia bouwt verder op de inzichten die zijn ontstaan tijdens de vrouwencirkel. Dit zorgt voor een diepere integratie & transformatie. Met leuke oefeningen ga je aan de slag om jouw keelchakra te openen & in balans te brengen. Geen zorgen, dit gebeurt op een zachte & speelse manier, stap voor stap. Het is vooral heel plezant en je hoeft er zelfs niet voor te kunnen zingen. ;-) 

 

Wat mag je verwachten?

  • Na deze namiddag ervaar je meer stemvrijheid.
  • Je houdt je minder in en durft meer te zeggen/zingen wat je voelt.
  • Je weet dat dit slechts een vorm is van expressie.
  • Het oordeel van de ander loslaten werkt heel bevrijdend, dat kan je nu ook voelen.
  • Jij vertrouwt nu op jouw stem en wat die wil laten horen, onafhankelijk van hoe dat klinkt.

Het geheel is super krachtig aangezien we elkaar versterken, vanuit eenzelfde intentie, elk op onze eigen, unieke manier. Je komt tot interessante inzichten en gaat daar vervolgens mee aan de slag om tot een groter en duurzamer resultaat te komen dan de ‘standaard’ workshop over je stem delen.

Daarbovenop hechten we veel belang aan jouw ervaring en bezorgen we jou vooral een ondersteunende, ontspannende namiddag. Beide delen van de namiddag vullen elkaar perfect aan en maken het mogelijk om een diepe transformatie teweeg te brengen bij jou. Op die manier kan jij vanuit een perfecte combinatie van ontvangen, zijn, doen en voelen dichter komen bij het uiten van je echte zelf.

 

Praktisch

Heb je interesse?

Inschrijven kan door een ticket te kopen hieronder of een mailtje te sturen naar info@jetske.be.

ZONDAG 21 APRIL 2024

Start om 13u30: Vrouwencirkel door Jetske

Pauze om 15u15: hapjes en drank inbegrepen

15u45: Stem Ceremonie met Aria Sophia

17u30: einde voorzien


Lokeren, dichtbij station

(exacte adres ontvang je na inschrijving)

€88

Max. 8 deelnemers

 

Ticket voor het event (zowel vrouwencirkel als stemceremonie).
Meer informatie krijg je zo spoedig mogelijk via mail na inschrijving.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.