Ik ben Jetske.

Gewoon Jetske. Ik heb bewust niet voor een bedrijfsnaam gekozen. Ik ben Jetske, niet Jetske van... Net omdat de tijd die ik spendeer aan bewust mijzelf zijn en anderen ondersteunen in bewust zichzelf te zijn zo verweven zit in mijn leven. 

Ik zie tegenslagen als uitdagingen om je klachten, gedrag en gevoelens te gaan onderzoeken, ze te doorleven en nadien te gaan kijken hoe je anders kan leren omgaan met je klachten, zodat deze je leven minder beheersen. Toen ik merkte dat ik er voldoening uit haalde om anderen te ondersteunen bij hun uitdagingen in hun leven, besloot ik er mijn werk van te maken.

lk wil jou als therapeut ondersteunen om bewust jezelf te zijn en (je) jezelf te voelen.

Wat mij typeert is dat ik een rustige begeleidingsstijl heb, waarbij ik vertrek van het goede, het goedbedoelde en de kracht in jou. Dat wil zeggen dat ik het liefst van al heb dat je tot inzicht komt door je eigen reflectie, vanuit je buikgevoel, en ik vooral mee kan denken welke vaardigheden of tools voor jou zouden kunnen werken om je inzichten in actie om te zetten. Ik ga uit van jouw sterke intuïtie, kennis door ervaringen en de mogelijkheden in jou en je omgeving. Daarom zal ik niet bang zijn om direct te zijn als dat jou vooruit kan helpen.

Ik word helemaal enthousiast als ik je kan ondersteunen in meer bewust in het leven te staan, in contact met je gevoel (ook als je gevoelens soms overweldigend lijken),  met een focus op jouw waarden, wat jij echt belangrijk vindt in het leven.

 

Mijn begeleiding vertrekt een deel vanuit mijzelf, aangezien ik zelf ook al therapeutische processen heb doorlopen als gevolg van tegenslagen/uitdagingen. Alle opleidingen die ik volgde en therapieën die ik creëerde droegen bij tot mijn zoektocht naar hoe ik bewust mijzelf kon zijn. Wat ik deel is daarom vaak gekleurd door hoe ik er zelf mee omgegaan ben, nog steeds mee omga of hoe anderen die ik begeleidde ermee omgingen. Zowel deze ervaring van mijzelf, van jou, als de theoretische kennis die ik heb zijn volgens mij belangrijk om jou te kunnen begeleiden op een manier die bij jou past.  In mijn begeleidingen zwem ik vloeiend tussen deze verschillende bronnen van informatie, zodat je een waardevolle begeleiding krijgt die bij jou past, i.p.v. eentje die in een vast kader past.

 

Warme groetjes,
Jetske 🧡

Lees hier meer over mijn opleidingen en ervaring.