• Voel jij de nood om even stil te staan bij jezelf en je gevoelens op een laagdrempelige manier?
  • Heb jij het verlangen om te verbinden met gelijkgestemde vrouwen die open staan voor een oordeelvrije, bewuste manier van delen met elkaar?
  • Ben je nieuwsgierig hoe de natuur en/of zingeving je kunnen ondersteunen om je goed te voelen?

Dan zijn mijn vrouwencirkels iets voor jou!

 

In mijn cirkels ligt de focus op ZIJN, VOELEN en VERBINDEN, zowel met jezelf en wie je wil zijn, anderen als af en toe met de natuur door middel van thema’s en tools. Ik help je bewuster in het leven te staan en uit je hoofd te komen, in je gevoel.

 

Hoe ziet zo'n cirkel eruit bij mij?

Net zoals in andere cirkels (volgens het Manifesto van vrouwencirkels.be) zal je bij mij vaak beginnen met afspraken die ervoor zorgen dat de cirkel een veilige plaats is, gevolgd door een symbolische opening van de cirkel, voorstelrondje en meditatie met visualisatie. Daarna volgt een deelronde, inzichtkaarten, positief rondje en symbolische afsluit van de cirkel. Soms zijn er extra elementen zoals een laagdrempelig ritueel of schrijfoefening om te reflecteren binnen een bepaald thema.

Typisch aan mijn cirkels is dat ik graag vrouwen stimuleer om zichzelf te zijn en echt bij hun gevoel te komen in een veilige omgeving vanuit een therapeutische achtergrond. Ik hou van mindfulness en waardengericht leven ondanks je overtuigingen of beperkingen. Ik zie de vrouwelijke kracht, intuïtie en mogelijkheden in jou en wil jou ondersteunen om dat zelf in te zien aan de hand van mijn cirkels. Ik geef mijn cirkels met de voetjes op de grond, bewust, rustig, met oog voor kwaliteit en raakvlakken met spiritualiteit.

Wanneer kan je naar zo'n cirkel komen?

Hieronder vind je de eerstvolgende data.

Vrouwencirkel/workshop intuïtief kristallen gebruiken 16/06

Je hoeft niet te geloven dat kristallen een bepaalde energie uitstralen opdat ze je kunnen helpen. Maar het kan wel je leven veranderen als je ontdekt dat het krachtige tools kunnen zijn om je bijvoorbeeld tot rust te helpen komen, je rustiger te helpen voelen doorheen de dag of in te checken bij jezelf, dichter bij hoe je je ècht voelt te komen.

Lees meer »

Reviews van klanten

Ik heb zo genoten van mijn eerste vrouwencirkel. De herkenning in de verhalen van de andere vrouwen is zo hartverwarmend. Dank je wel Jetske voor de rust en sereniteit die jij brengt, jij zorgde ervoor dat ik me snel op mijn gemak voelde.

Annick

Verbinding ....dat vooral eigenlijk en stil staan bij mezelf ...in het hier en nu zijn. Elkaar de hand geven ...ook al kennen we elkaar niet ...werkte enorm verbindend ook. Dat ik het superfijn vond ...het was mijn 1ste cirkel maar zeker niet mijn laatste ...

Kim

De cirkel bracht me een moment van rust, aarden, erkenning en zachtheid. Ik vond het heel waardevol om te starten met een begeleidende meditatie die zorgde voor rust en beter contact met mezelf in een nieuwe groep. Ook de energetische verbintenis die ik tot sommige leden van de groep heb gevoeld vond ik waardevol. Dankjewel.

Evelien

 

We struggelen allemaal min of meer met gelijkaardige dingen en het is zo helend om dat te horen en te delen. Daardoor is het makkelijker om dat deel van jezelf te omarmen en er zachter mee op te gaan. Ik ben heel dankbaar dat je op m’n pad kwam. De cirkel was perfect voor mij zoals hij was.

Claudine

 

Ik voelde me direct goed op mijn gemak door je rustige aanpak. De cirkel bracht me een mooi moment van introspectie. Vooral de meditatie (met daarna het schrijf- en deelmoment) vond ik heel waardevol.

Anoniem

Bedankt voor de fijne vrouwencirkel. Tegen verwachting in heb ik toch iets durven delen. Dit zou niet gebeuren als ik me onveilig zou voelen. Het is alleszins voor herhaling vatbaar.

Charlotte

Dankjewel voor je authentieke hoeden van de cirkel, met veel zachtheid en zorg.

Ik vond het fijn dat er veel tijd was om te delen. Alsof we daardoor toch een laagje dieper konden zakken, én het thema 'tijd en ruimte innemen' ook verkend kon worden.

De cirkel heeft mij dichterbij mezelf en mijn noden gebracht, en voor rust gezorgd.

Amelie

 

Tickets voor de vrouwencirkels

Tiny Sanders - Online Vrouwencirkels en Creëer Je Cirkel opleiding