• Voel jij de nood om even stil te staan bij jezelf en je gevoelens op een laagdrempelige manier?
  • Heb jij het verlangen om te verbinden met gelijkgestemde vrouwen die open staan voor een oordeelvrije, bewuste manier van delen met elkaar?
  • Ben je nieuwsgierig hoe de natuur en/of spiritualiteit je kunnen ondersteunen om je goed te voelen?
  • Dan zijn mijn vrouwencirkels iets voor jou!

 

Begin 2022 startte ik met het organiseren van vrouwencirkels vanuit een eigen nood aan fysieke vrouwencirkels in mijn buurt. Ondertussen groeide dit uit tot mijn passie en bijberoep. Ik hou ervan om vrouwen tot inzicht te laten komen door hen zelf te laten reflecteren over oefeningen en vragen die ik geef. Mijn cirkels zijn er voor vrouwen die persoonlijk willen groeien, meer bij hun gevoel willen komen en interesse hebben in een spiritueler leven om hen daarbij te helpen.

 

In mijn cirkels ligt de focus op ZIJN, VOELEN en VERBINDEN, zowel met jezelf en wie je wil zijn, anderen als af en toe met de natuur en spiritualiteit door middel van thema’s en tools. Ik help je bewuster in het leven te staan en uit je hoofd te komen.

 

Hoe ziet zo'n cirkel eruit bij mij?

Net zoals in andere cirkels (volgens het Manifesto van vrouwencirkels.be) zal je bij mij vaak beginnen met afspraken die ervoor zorgen dat de cirkel een veilige plaats is, gevolgd door een symbolische opening van de cirkel, voorstelrondje en meditatie. Daarna volgt een deelronde, inzichtkaarten, positief rondje en symbolische afsluit van de cirkel. Soms zijn er extra elementen zoals een laagdrempelig ritueel of schrijfoefening om te reflecteren binnen een bepaald thema. Typisch aan mijn cirkels is dat ik graag diep graaf om te groeien en vrouwen probeer te stimuleren om zelf tot inzichten te komen. Ik hou van mindfulness en waardengericht leven ondanks je beperkingen. Ik zie de vrouwelijke kracht en mogelijkheden in jou en wil jou helpen dat zelf in te zien aan de hand van mijn cirkels. Ik geef mijn cirkels met de voetjes op de grond, bewust, rustig, met oog voor kwaliteit en een spiritueel sausje erbij.

Wanneer kan je naar zo'n cirkel komen?

Hieronder vind je de eerstvolgende data.

UITGESTELD Vrouwencirkel (intiem) in Moerbeke 1/12

Deze vrouwencirkel is er speciaal voor vrouwen die het graag gezellig en intiem houden, die graag verbinden met zichzelf en anderen in kleine groepjes (max. 5 deelnemers). In deze cirkel krijg je de tijd en ruimte om te delen hoe het ècht met jou gaat, om jezelf te zijn...om eigenlijk vooral te zijn.

Lees meer »

Volle maan vrouwencirkel in Lokeren 25/11

De terugkerende volle maan kan een ankerpunt zijn in jouw leven om maandelijks even stil te staan en te reflecteren over wat jij wil loslaten. Of het nu gaat om gebeurtenissen en gevoelens uit het verleden, angsten en gedachten die je nu tegenhouden, of verwachtingen over de toekomst, soms wil je gewoon loslaten wat jou niet langer dient, wat jou ervan weerhoudt om te zijn wie jij echt wil zijn. Het kan zo bevrijdend werken en je helpen om stappen te zetten richting je droomleven.

Lees meer »

Volle maan vrouwencirkel 29/10

Volle maan is een ideale periode om even stil te staan en te reflecteren over wat jij wil loslaten. Of het nu gaat om gebeurtenissen en gevoelens uit het verleden, angsten en gedachten die je nu tegenhouden, of verwachtingen over de toekomst, soms wil je gewoon loslaten wat jou niet langer dient, wat jou ervan weerhoudt om te zijn wie jij echt wil zijn. Het kan zo bevrijdend werken en je helpen verder te gaan.Aan de hand van een meditatie en enkele vragen zal ik jou helpen om in contact te komen met jezelf. Er is ruimte om via een loslaatritueel bewust los te laten wat je wil loslaten, maar is er ook ruimte om gewoon te zijn en te delen. Het doel is om te komen tot hoe jij je echt voelt, om te zijn.

Lees meer »

Nieuwe maan vrouwencirkel 15/09

Nieuwe maan is een ideale periode om eventjes stil te staan en te reflecteren over wat jij echt wil. Aan de hand van een meditatie en enkele vragen zal ik jou helpen om in contact te komen met jezelf. Er is ruimte om een intentie te bepalen voor de komende maand als je dat wil, maar er is ook ruimte om gewoon te zijn. Het doel is om te komen tot hoe jij je echt voelt, wie jij wil zijn.

Lees meer »

Tiny Sanders - Online Vrouwencirkels en Creëer Je Cirkel opleiding